Tenis: Monica Niculescu, semifinalistă la dublu în turneul WTA de la Hobart

Tenis: Monica Niculescu, semifinalistă la dublu în turneul WTA de la Hobart

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și rusoaica Vitalia Diacenko s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, joi, după victoria cu 6-3, 6-0 în fața cuplului Jana Cepelova (Slovacia)/Alicja Rosolska (Polonia).

Niculescu și Diacenko s-au impus în doar 52 de minute de joc, după ce în primul tur beneficiaseră de retragerea principalelor favorite, Cara Black (Zimbabwe)/Saisai Zheng (China), la scorul de 3-0.

Perechea româno-rusă și-a asigurat un cec de 3.435 dolari și 110 puncte WTA, iar în penultimul act al probei va înfrunta cuplul Ajla Tomljanovic (Croația)/Heather Watson (Marea Britanie).

Cum cealaltă semifinală opune perechile Raluca Olaru (România)/Lara Arruabarrena (Spania/N. 4) — Alexandra Nancarrow/Storm Sanders (Australia), România și-ar asigura titlul la dublu în turneul tasmanian în cazul în care ambele ambele reprezentante ale țării noastre se vor califica în finală. Olaru și Arruabarrena au dispus joi cu 6-2, 3-6, 10-6 de cuplul spaniol Silvia Soler-Espinosa/Maria-Teresa Torro-Flor.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante