Tenis: Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Madrid

Tenis: Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Madrid

Jucătoarea americană Serena Williams, numărul unu mondial în tenisul profesionist feminin, s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 4.185.405 euro, învingând-o în două seturi, cu 6-1, 6-3, pe spaniola Carla Suarez Navarro, după o oră și 13 minute de joc, joi la "Caja Magica". Williams, principala favorită a competiției din capitala Spaniei, pe care a câștigat-o în 2012 și 2013, o va avea ca adversară în penultimul act pe învingătoarea întâlnirii dintre românca Irina-Camelia Begu și cehoaica Petra Kvitova, campioana din 2011, programată tot în cursul zilei de joi.

La ediția de anul trecut a turneului organizat de Ion Țiriac, Serena Williams a fost constrânsă să declare forfait înaintea sfertului de finală cu Petra Kvitova.

Reprezentanta Statelor Unite este a doua jucătoare calificată în semifinalele actuale ediții a turneului de la Madrid, după rusoaica Maria Șarapova, deținătoarea trofeului, care a dispus cu 6-1, 3-6, 6-3 de daneza Caroline Wozniacki, în primul meci disputat joi în faza sferturilor de finală.

Șarapova va lupta pentru un loc în marea finală cu câștigătoarea partidei dintre compatrioata sa Svetlana Kuznețova și cehoaica Lucie Safarova. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria