Tenis: Tecău și Rojer, calificați în sferturi la Paris-Bercy, dar și la Turneul Campionilor de la Londra

Tenis: Tecău și Rojer, calificați în sferturi la Paris-Bercy, dar și la Turneul Campionilor de la Londra

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri seara, în sferturile de finală ale probei de dublu, din cadrul turneului de la Paris-Bercy (ATP World Tour Masters 1000) și și-a asigurat, totodată, prezența la Turneul Campionilor de la Londra.

Tecău și Rojer, capi de serie nr. 8 la turneul dotat cu premii totale de 2.884.675 euro, s-au impus cu 7-6 (3), 3-6, 10-5 în fața cuplului format din polonezul Lukasz Kubot și suedezul Robert Lindstedt, fostul partener al românului.

Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 21.430 euro și 180 de puncte ATP grație acestui succes și nu mai poate pierde participarea la Turneul Campionilor de la Londra, unde vor participa cele mai bune opt echipe de dublu ale anului. În clasamentul ''Race to London'', Tecău și Rojer ocupau locul 5 înaintea competiției din capitala Franței.

Tecău și Rojer vor juca în sferturi cu perechea alcătuită din americanul Eric Butorac și sud-africanul Raven Klaasen, care a dispus cu 6-4, 7-5 de francezii Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin (N. 3), deja calificați la Londra.

Horia este la a treia participare la Turneul Campionilor, după ce în 2011 și 2012 a evoluat alături de Robert Lindstedt. Rojer a fost și el de două ori la Barclays ATP World Tour Finals, alături de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi, în 2012 și 2013. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Zvon...

5 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"