Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF

Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF

Antrenorul Aurel Ţicleanu, în vârstă de 55 de ani, a fost numit în funcţia de director al noului departament de scouting al Federaţiei Române de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF (Imagine: Andrei Paul/Mediafax Foto)

"Este ceva nou şi modern şi nu cred că există o Federaţie care să nu aibă un asemenea departament de scouting. Este timpul să facem performanţă. E foarte important să avem un departament de scouting, o evidenţă şi o evaluare exactă a jucătorilor ce pot fi selecţionaţi la echipele naţionale. Aşa antrenorii de la loturile naţionale vor putea să selecţioneze jucători în funcţie de ideile şi criteriile cărora vor face performanţă. Vom avea o strânsă legătură cu scouterii din teritoriu, apoi dorim să avem relaţii şi cu federaţiile internaţionale pentru că sunt foarte mulţi imigranţi români, integraţi în ţările respective ai căror copii talentaţi au intrat în cluburi de tradiţie. Pot fi jucători talentaţi, valoroşi care pot ajuta, iar noi trebuie să-i descoperim. Va fi o muncă laborioasă, o muncă grea, dar contez foarte mult pe oamenii din teritoriu, pe cei din AJF-uri", a declarat fostul internaţional.

Ţicleanu a pregătit în cariera sa formaţiile UTA Arad, Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova, Evagoras Paphos, Rocar Bucureşti, Maghreb Fez, Tractorul Braşov, Dinamo Tirana, Lushnja, Hassania Agadir, Al Sahel, Al Jahra, Ohud Medina, Corona Braşov şi FC Braşov. Ţicleanu a mai pregătit naţionala de tineret a României şi pe cea under-20 din Bangladesh.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră