Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF

Antrenorul Aurel Ţicleanu, în vârstă de 55 de ani, a fost numit în funcţia de director al noului departament de scouting al Federaţiei Române de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF (Imagine: Andrei Paul/Mediafax Foto)

"Este ceva nou şi modern şi nu cred că există o Federaţie care să nu aibă un asemenea departament de scouting. Este timpul să facem performanţă. E foarte important să avem un departament de scouting, o evidenţă şi o evaluare exactă a jucătorilor ce pot fi selecţionaţi la echipele naţionale. Aşa antrenorii de la loturile naţionale vor putea să selecţioneze jucători în funcţie de ideile şi criteriile cărora vor face performanţă. Vom avea o strânsă legătură cu scouterii din teritoriu, apoi dorim să avem relaţii şi cu federaţiile internaţionale pentru că sunt foarte mulţi imigranţi români, integraţi în ţările respective ai căror copii talentaţi au intrat în cluburi de tradiţie. Pot fi jucători talentaţi, valoroşi care pot ajuta, iar noi trebuie să-i descoperim. Va fi o muncă laborioasă, o muncă grea, dar contez foarte mult pe oamenii din teritoriu, pe cei din AJF-uri", a declarat fostul internaţional.

Ţicleanu a pregătit în cariera sa formaţiile UTA Arad, Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova, Evagoras Paphos, Rocar Bucureşti, Maghreb Fez, Tractorul Braşov, Dinamo Tirana, Lushnja, Hassania Agadir, Al Sahel, Al Jahra, Ohud Medina, Corona Braşov şi FC Braşov. Ţicleanu a mai pregătit naţionala de tineret a României şi pe cea under-20 din Bangladesh.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Andreea Esca, vedeta Pro TV, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

2 ULTIMA ORĂ 20 de state din Europa interzic accesul românilor sau le impun restricții la intrarea pe teritoriil…

3 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

4 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

5 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață