TRAGEDIE în puşcărie! S-a sinucis sub ochii lui Gigi Becali şi Cristi Borcea

TRAGEDIE în puşcărie! S-a sinucis sub ochii lui Gigi Becali şi Cristi Borcea

Gigi Becali şi Cristi Borcea sunt închişi la Poarta Albă

În noaptea de luni spre marţi, un coleg de penitenciar al lui Gigi Becali şi Cristi Borcea a decis să-şi pună capăt zilelor. Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a spânzurat în celula în care îşi ispăşea pedeapsa, fiind găsit de unul dintre gardieni aproape de miezul nopţii.

"Deţinutul S.P., de 30 de ani, din Călăraşi, care era cazat într-o cameră din infirmeria penitenciarului a fost găsit spânzurat de agentul supraveghetor. Acesta a alertat imediat personalul medical, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor. Persoana privată de libertate a fost transportată la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, unde medicul de gardă a continuat manevrele de resuscitare până la ora 23,40, când a fost constatat decesul. Conform prevederilor legale, au fost anunţaţi familia persoanei condamnate, judecătorul de supraveghere, poliţiştii şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, care au demarat o anchetă", a precizat Gabi Botezan, purtător de cuvânt al unităţii de detenţie, conform spynews.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”