VIDEO Bayern, umilită pe teren propriu de rivala Borussia Dortmund: 0-3!

VIDEO Bayern, umilită pe teren propriu de rivala Borussia Dortmund: 0-3!

Campioana Bayern nu mai joacă de când a luat titlul. După ce-au pus mâna pe trofeu, au început şi rezultatele negative pentru bavarezi: un 3-3, pe teren propriu cu Hoffenheim, apoi primul eşec al sezonului, etapa trecută, la Augsburg, 0-1!

Sâmbătă, a primit o veritabilă corecţie în faţa Borussiei, care şi-a luat revanşa perfectă, după ce fusese învinsă la Dortmund, de Bayern, cu exact acelaşi scor, 0-3.

Primul gol a fost marcat de armeanul Mkhitarian (20), ghinionistul din meciul cu Real, când a ratat din toate poziţiile. Armeanul a marcat după o eroare a defensivei bavareze, după un aut şi o pasă excelentă primită de la Reus, care a făcut iarăşi un joc fabulos, ca şi în returul cu „galacticii“, din Liga Campionilor.

Totul s-a jucat în primele minute din partea secundă. A doua reuşită a meciului a venit după o acţiune tipică pentru „echipa cu cel mai devastator atac din lume, alături de Real“, cum o caracteriza Guardiola. Un contraatac finalizat de acelaşi Reus (49), cu o execuţie din alunecare, la colţul lung, din interiorul careului, puţin de pe dreapta.

Apoi puştiul Hofmann (56) a stabilit scorul final, un neverosimil 3-0 pentru Borussia, după o pasă lungă a lui Sokratis şi după ce Reus l-a blocat pe Martinez, un faliment pe postul de fundaş central, în cazul unei devensive avansate, precum a lui Bayern.

Pe final, nervii au cedat, iar Rafinha a văzut un roşu (90+1), după un conflict cu Mkhitarian.

A fost pentru prima dată, din noiembrie 2011, când Bayern a pierdut două partide consecutive în campionat.

În patru zile, Borussia a marcat cinci goluri şi n-a încasat niciunul în faţa a două echipe uriaşe, Real şi Bayern. Nicio victorie n-a contat însă prea mult.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?