Deputatul Vlad Cosma, sub control judiciar

Deputatul Vlad Cosma, sub control judiciar

Deputatul Vlad Cosma va fi cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de mai multe fapte de corupție, în dosarul în care este cercetat tatăl său, președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, și cumnatul premierului, Iulian Herțanu, au declarat, marți, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Sursele citate au precizat că procurorii DNA au dispus control judiciar pe numele lui Vlad Cosma, iar acuzațiile reținute în sarcina acestuia sunt: constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor obținute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta sau în numele ei, folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii, pentru sine sau pentru alții, de bani, bunuri sau foloase necuvenite, evaziune fiscală.

Deputatul PSD Vlad Cosma a fost audiat, marți, la sediul DNA Ploiești, unde, de asemenea, au fost aduși pentru audieri președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, deputatul Sebastian Ghiță, dar și Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Procurorii DNA Ploiești au efectuat, marți, 14 percheziții în București și în municipiul Ploiești într-un dosar privind fapte de corupție și fraudă cu fonduri europene. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Așa o fi?

4 Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

5 Citiți și voi câtă brânză a cumpărat BNR