Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, audiat ca martor de procurori pentru o retrocedare ilegală

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost audiat joi, ca martor, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara (CAT), într-un dosar care vizează retrocedarea ilegală a unei vile situată în apropierea Mitropoliei Banatului, una dintre cele mai selecte zone din centrul orașului.

'Am fost citat ca martor. Faptele s-au întâmplat în urmă cu 12-13 ani, nu mai țin minte exact, nu am acte la mine. Eu semnam dacă actele erau avizate juridic. Nu cunosc alte detalii', a declarat presei Gheorghe Ciuhandu.

În urmă cu două săptămâni, în același dosar au fost audiați Ioan Cojocari, fost și actualul secretar al Primăriei Timișoara, și Nicușor Miuț, fostul director al Direcției de Patrimoniu din cadrul municipalității.

Potrivit rechizitoriului, dosarul vizează retrocedarea vilei care s-ar fi făcut cu acte false.

'Un cetățean a dobândit imobilul ilegal, s-a făcut recurs în anulare și după aceea noi am solicitat, pentru că între timp el vânduse vila, anularea contractului de vânzare-cumpărare. Am câștigat la prima instanță, dar am pierdut la Tribunal și la Curtea de Apel; s-a spus că e cumpărător de bună-credință. Aceasta e speța (...)', declara Cojocari după audierile de acum două săptămâni.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

2 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

3 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Stelian Tănase intră tare la Băsescu: Secu l-a reactivat pe Petrov