Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, audiat ca martor de procurori pentru o retrocedare ilegală

Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, audiat ca martor de procurori pentru o retrocedare ilegală

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost audiat joi, ca martor, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara (CAT), într-un dosar care vizează retrocedarea ilegală a unei vile situată în apropierea Mitropoliei Banatului, una dintre cele mai selecte zone din centrul orașului.

'Am fost citat ca martor. Faptele s-au întâmplat în urmă cu 12-13 ani, nu mai țin minte exact, nu am acte la mine. Eu semnam dacă actele erau avizate juridic. Nu cunosc alte detalii', a declarat presei Gheorghe Ciuhandu.

În urmă cu două săptămâni, în același dosar au fost audiați Ioan Cojocari, fost și actualul secretar al Primăriei Timișoara, și Nicușor Miuț, fostul director al Direcției de Patrimoniu din cadrul municipalității.

Potrivit rechizitoriului, dosarul vizează retrocedarea vilei care s-ar fi făcut cu acte false.

'Un cetățean a dobândit imobilul ilegal, s-a făcut recurs în anulare și după aceea noi am solicitat, pentru că între timp el vânduse vila, anularea contractului de vânzare-cumpărare. Am câștigat la prima instanță, dar am pierdut la Tribunal și la Curtea de Apel; s-a spus că e cumpărător de bună-credință. Aceasta e speța (...)', declara Cojocari după audierile de acum două săptămâni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro