ACCIDENT GRAV în Vrancea: Şase persoane au murit. Supravieţuitorul, un tânăr de 23 de ani, este în stare critică

ACCIDENT GRAV în Vrancea: Şase persoane au murit. Supravieţuitorul, un tânăr de 23 de ani, este în stare critică

Şase persoane au murit într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, ce a avut loc la ieşirea din localitatea Adjud către Bacău, informează Centrul Infotrafic.

ACCIDENT GRAV în Vrancea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Singurul supravieţuitor al accidentului rutier produs, vineri, la ieşirea din Adjud este un tânăr de 23 de ani, din judeţul Bacău, care se află în stare critică la spitalul din Adjud.

Tânărul de 23 de ani, din judeţul Bacău, se afla la volanul unui autoturism Fiat, alături de părinţii săi, în vârstă de 50 de ani, când maşina a fost izbită frontal de un autoturism Volkwagen ajuns pe contrasens.

Părinţii tânărului au fost şi ei răniţi grav în accident şi au murit la scurt timp, la spitalul din Adjud.

În acelaşi accident şi-au pierdut viaţa alte patru persoane, membri ai aceleiaşi familii, din Brăila. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, soţia acestuia, în vârstă de 39 de ani şi cei doi copii ai lor, gemeni, de 12 ani, care se aflau în autoturismul Volkwagen.

Accidentul soldat cu şase morţi şi un rănit grav a avut la loc vineri, la ora 14.40, pe DN 2 (E 85), la ieşirea din Adjud spre Bacău, unde un autoturism Volkswagen care circula pe direcţia Bacău-Focşani a pătruns pe contrasens, lovind frontal un autoturism Fiat care circula regulamentar pe direcţia Adjud-Bacău.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…