Achim Irimescu a primit în unanimitate aviz favorabil pentru portofoliul Agriculturii

Achim Irimescu a primit în unanimitate aviz favorabil pentru portofoliul Agriculturii

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, a primit luni aviz favorabil din partea membrilor comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului în noul Cabinet Dacian Cioloș. Parlamentarii au avizat în unanimitate numirea lui Achim Irimescu.

Cele două comisii au 46 de membri, dintre care 35 sunt deputați și 11 senatori, dar la vot au participat 40 de parlamentari.

Achim Irimescu ocupă, în prezent, funcția de ministru — consilier în cadrul Reprezentanței permanente a României la Bruxelles și este șeful secției Agricultură, reprezentant al României în Comitetul Special Agricol.

Acesta a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în perioada mai 2012 — februarie 2014. Irimescu este doctor în economie agrară, iar din 1998 și până a preluat postul de secretar de stat la MADR a fost șeful secției Agricultură, Pescuit și Dezvoltare Rurală al Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”