Alba: Aproape două sute de protestatari, din nou în stradă

Alba: Aproape două sute de protestatari, din nou în stradă

Aproape două sute de persoane s-au adunat joi, pentru a doua seară consecutiv, în fața Palatului Administrativ din Alba Iulia, acestea scandând lozinci antiguvernamentale și împotriva partidelor politice, dar și de solidaritate cu victimele incendiului produs în clubul "Colectiv".

LIVE UPDATE O nouă zi de proteste în Piața Universității, după tragedia de la Colectiv

Protestatarii au pornit în marș, ca și în seara precedentă, spre cartierul Cetate, pe un traseu anunțat pe o pagină de socializare special creată pentru această acțiune. Potrivit celor postate pe pagina respectivă, inițiatorii protestului au recomandat participanților să urmeze traseul respectiv și să nu se mai abată de la el, așa cum s-a întâmplat miercuri, când o parte dintre ei au ajuns și în fața casei primarului Mircea Hava.

"Fiți civilizați și disciplinați fără alte acte de violență, cum a fost aseară, un limbaj cât de cât decent, deoarece este vorba de bunul simț și respectul oferit celor din jur, au fost și copii de vârste mici și vor fi, nu trebuie să audă tâmpenii nimeni din partea noastră! CEI CARE SUNT RĂUVOITORI NU ÎI BĂGAȚI ÎN SEAMĂ, NU PARTICIPAȚI LA ACTELE LOR, dacă vedeți ceva neînregulă din partea lor vă rog vorbiți cu personalul din cadrul Poliției și Jandarmeriei.

Poliția și Jandarmeria încearcă tot posibilul să își facă datoria și obligația față de noi, le mulțumim și întelegem că nu vă este ușor!", este mesajul transmis, pe rețeaua de socializare, participanților la protest.

Peste o mie de persoane au participat, miercuri seara, la Alba Iulia la un miting și marș de protest, la finalul acțiunii o parte dintre cei prezenți deplasându-se spre locuința primarului Mircea Hava, unde au scandat "Ieșiți din casă, dacă vă pasă". Numărul protestatarilor a continuat să crească pe măsură ce aceștia s-au deplasat de la locul de întâlnire, respectiv Palatul Administrativ, unde au păstrat și un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la clubul "Colectiv", spre cartierul Cetate, ajungând de la câteva sute la peste o mie.

AGERPRES/ (AS — autor: Marinela Brumar, editor: Dănuț Pușcașu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu