ANI: Radu Mazăre nu poate justifica sumele de 137.000 euro și 143.000 lei

ANI: Radu Mazăre nu poate justifica sumele de 137.000 euro și 143.000 lei

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate, în cuantum de 137.570 euro și 143.818 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 - mai 2015) de către Radu Mazăre, fost edil al municipiului Constanța.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de Radu Mazăre, în perioada iunie 2008 — mai 2015.

ANI susține că Radu Mazăre a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, însă acesta nu a depus la dosar un punct de vedere.

Agenția precizează că i-a transmis lui Mazăre nu mai puțin de șase solicitări de a prezenta date sau informații relevante.

Radu Mazăre se află în prezent în arest preventiv, el fiind acuzat de DNA de corupție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...