Atribuirea biletelor de tratament în staţiunea Covasna, întârziată din cauza contestaţiilor

Atribuirea biletelor de tratament în staţiunea Covasna, întârziată din cauza contestaţiilor

Atribuirea biletelor de tratament balnear în staţiunea Covasna, eliberate de Casa Naţională de Pensii, este întârziată ca urmare a contestaţiilor depuse de una dintre societăţile participante la licitaţie, astfel că peste 2.000 de turişti, aşteptaţi în luna aprilie, nu au mai putut veni.

Atribuirea biletelor de tratament în staţiunea Covasna, întârziată din cauza contestaţiilor (Imagine: Tudor Costi/ Arhiva Mediafax Foto)

Prefectul de Covasna, Marius Popică, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că atribuirea biletelor de tratament balnear în staţiunea Covasna este întârziată din cauza contestaţiilor depuse de una dintre societăţile participante la licitaţia de atribuire şi că speră ca în cel mai scurt timp Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor să rezolve acest litigiu.

"Biletele de tratament nu se vor pierde, ci vor fi realocate pe alte perioade, astfel că va rămâne acelaşi număr de bilete de tratament în Covasna", a precizat prefectul Popică.

Preşedintele Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, a declarat corespondentului MEDIAFAX că marea majoritate a turiştilor care vin în Covasna sunt cei care beneficiază de aceste bilete de tratament subvenţionate de stat, drept urmare o lună fără aceşti turişti înseamnă o mare pierdere pentru staţiune.

"La începutul lunii aprilie trebuia să vină prima serie, iar în a doua parte a lunii a doua serie, ceea ce înseamnă în total peste 2.000 de turişti. Sperăm că în scurt timp acest conflict comercial se va rezolva, altfel va pierde mult staţiunea Covasna unde foarte mulţi localnici sunt angajaţi la aceste hoteluri", a spus preşedintele Sanitas Covasna.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră