Audieri la Poliției Capitalei în dosarul incendiului de la clubul Colectiv

Audieri la Poliției Capitalei în dosarul incendiului de la clubul Colectiv

Trei persoane s-au prezentat duminică la sediul Poliției Capitalei pentru a fi audiate în calitate de martori în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, soldat cu 29 de decese. LIVE UPDATE II Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Bilanțul deceselor a ajuns la 29; Bănicioiu: 80-90 de pacienți sunt în stare gravă și critică

La primele ore ale dimineții, două fete, între care una era bandajată, au fost aduse cu o mașină a Poliției.

De asemenea, un tânăr care avea un bandaj la urechea dreaptă a venit la Poliția Capitalei, însă el a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii.

Procurorii și polițiștii criminaliști continuă duminică cercetările la fața locului, în timp ce la INML, medicii legiști vor efectua autopsii în cazul persoanelor decedate.

Parchetul General a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și distrugere calificată.

La anchetă participă polițiști de la Serviciul Omoruri, Direcția de Investigații Criminale, Institutul Național de Criminalistică IGPR, Serviciul Criminalistic din cadrul DGPMB, alături de specialiști din cadrul Institutului Național de Expertiză Criminalistică și Institutul Național de Cercetare — Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit