Bercea Mondial, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, aduşi la DNA pentru audieri în dosarul traficului de influenţă

Bercea Mondial, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, aduşi la DNA pentru audieri în dosarul traficului de influenţă


Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat în dosarul de trafic de influenţă al lui Mircea Băsescu, tot acolo venind şi avocatul familei interlopului, care a spus că a adus "cravata" cu ajutorul căreia a fost înregistrat fratele preşedintelui. Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost aduşi şi ei, joi, la sediul central al DNA.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost aduşi şi ei, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiaţi în dosarul traficului de influenţă deschis după ce fratele preşedintelui a fost reclamat că a primit bani pentru a interveni în favoarea lui Bercea Mondial.

Cei doi au fost aduşi din arestul Poliţiei Capitalei, unde au fost încarceraţi în 20 iunie, şi nu au făcut declaraţii.

Tot la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) se află, pentru audieri în acelaşi dosar, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, care a fost adus din penitenciar, şi fiica acestuia, Izaura.

Adus de la penitenciar, Bercea Mondial nu a mai făcut, de această dată, declaraţii din dubă.

La scurt timp după aducerea interlopului, la DNA a venit şi avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, care a spus că a adus "cravata", cu referire la accesoriul vestimentar pe care Florin Anghel şi-ar fi montat camera ascunsă cu care l-a înregistrat pe Mircea Băsescu.

Abraham a adăugat că, după audierile de joi, se vor discuta şi obiectivele unei eventuale expertize a înregistrărilor depuse de fiul lui Bercea Mondial.

Surse judiciare declarau anterior, pentru MEDIAFAX, că respectivele fişiere video, depuse ca probe în susţinerea plângerii sale împotriva fratelui preşedintelui României, Mircea Băsescu, au fost folosite de anchetatori doar după ce au fost certificate de un specialist tehnic al DNA.Aceleaşi surse au completat, joi, referitor la "cravata" adusă de avocatul Pavel Abraham, că ar urma să se expertizeze dacă înregistrările au fost făcute cu camera montată pe aceasta, dar şi cu un telefon mobil adus tot de apărătorul familiei lui Bercea Mondial.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...