Brașov: Peste 700 de persoane au protestat împotriva tăierilor ilegale de păduri

Brașov: Peste 700 de persoane au protestat împotriva tăierilor ilegale de păduri

Peste 700 de persoane au protestat, sâmbătă, în centrul Brașovului, față de tăierile ilegale de păduri, acțiunea fiind organizată de Grupul de Intervenție Civică. Protestatarii s-au deplasat pe traseul str. Republicii — Piața Sfatului — str. Mureșenilor — bdul Eroilor — str.Castanilor — str. Iuliu Maniu — str. Nicolae Iorga — str. Mureșenilor — Piața Sfatului — str. Republicii.

"Salvați pădurea de la tăierile abuzive", "Uniți, salvăm pădurea, o apărăm", "Copacii tăiați — țepe pentru deputați", "Codrule, codruțule, te salvăm drăguțule" au fost o parte din lozincile scandate de protestatari.

Nu au fost semnalate incidente în timpul marșului. Organizatorii au precizat că următoarea ieșire în stradă va fi pe data de 5 iunie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii de Jandarmi Mobile "Burebista" Brașov, Adrian Stoian, protestul a primit aprobare pentru un alt traseu, pe care organizatorii marșului nu l-au respectat.

"Vor fi sancționați organizatorii pentru nerespectarea traseului aprobat. Au fost înștiințați în acest sens", a declarat, pentru AGERPRES, Stoian.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...