Cazanciuc, despre cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi: E în procedură de verificare la Administrația penitenciarelor. Va dura puțin

Cazanciuc, despre cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi: E în procedură de verificare la Administrația penitenciarelor. Va dura puțin

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat că cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi, aflată la Ministerul Justiției pentru aviz, va urma o procedură de verificare la nivelul Administrației penitenciarelor.

"Urmează o procedură de verificare la nivelul Administrației penitenciarelor. O să dureze puțin", a afirmat Cazanciuc, duminică, la Palatul de Justiție.

Pe 15 februarie, Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Tiberiu Iacob-Ridzi a depus pe 28 mai la Palatul Cotroceni mai multe documente cu privire la grațierea Monicăi Iacob-Ridzi care însumează aproximativ 2.000 de pagini.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu