Cazanciuc, despre cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi: E în procedură de verificare la Administrația penitenciarelor. Va dura puțin

Cazanciuc, despre cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi: E în procedură de verificare la Administrația penitenciarelor. Va dura puțin

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat că cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi, aflată la Ministerul Justiției pentru aviz, va urma o procedură de verificare la nivelul Administrației penitenciarelor.

"Urmează o procedură de verificare la nivelul Administrației penitenciarelor. O să dureze puțin", a afirmat Cazanciuc, duminică, la Palatul de Justiție.

Pe 15 februarie, Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Tiberiu Iacob-Ridzi a depus pe 28 mai la Palatul Cotroceni mai multe documente cu privire la grațierea Monicăi Iacob-Ridzi care însumează aproximativ 2.000 de pagini.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire