Cioloș: Am finalizat planurile de acțiuni sectoriale, le trimitem Parlamentului

Guvernul a finalizat planurile de acțiuni sectoriale care conțin prioritățile fiecărui minister, a anunțat miercuri premierul Dacian Cioloș, care a precizat că documentul rezultat va fi trimis Parlamentului.

"Am finalizat planurile de acțiuni sectoriale, deci cu prioritățile pe fiecare minister, ceea ce ați trimis de la fiecare minister în urma întâlnirilor, discuțiilor pe care le-am avut, inclusiv în ședințele informale de guvern de sâmbăta, de la instalarea guvernului până acum. Am reușit să sintetizăm aceste priorități sectoriale pe care vi le-ați fixat fiecare dintre dumneavoastră într-un document pe care, așa cum am promis, o să-l trimitem Parlamentului până când se întoarce din vacanța parlamentară. O să vă rog să vă faceți timp să mergeți în comisiile de specialitate să prezentați aceste priorități (...) și să le discutați cu parlamentarii", le-a transmis Cioloș miniștrilor, la începutul ședinței săptămânale a Guvernului.

Premierul le-a mai solicitat miniștrilor să se concentreze pe implementarea măsurilor prioritare, ținând cont de faptul că "timpul este scurt".

"Vreau să faceți diferențierea între prioritățile pe care și le-a stabilit acest Guvern și lucrurile care oricum trebuie făcute pentru administrarea normală a ministerelor pe care le conduceți. Să vă organizați activitatea astfel încât să vă puteți focaliza pe prioritățile pe care le-am stabilit împreună. Pentru a discuta în detaliu despre modul în care v-ați gândit să vă organizați pentru a implementa aceste măsuri (...) o să ne întâlnim (...) în următoarele 2-3 săptămâni. O să mă organizez în așa fel încât să vin la dumneavoastră la ministere", a spus Cioloș.

El a precizat că joi va merge la ministerele Agriculturii și Energiei.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 12 state au activat Garda Națională din cauza revoltelor care s-au extins pe întreg teritoriul american

3 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

4 Rareș Bogdan, veste tristă pentru Ciuma Roșie: PSD să-și ia adio de la guvernare, cât timp va fi Klaus Iohanni…

5 Economia Suediei, țara cu cea mai controversată politică anticoronavirus, a crescut în primul trimestru

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video