Cluj: Percheziții la Transferoviar Grup și la Remarul 16 Februarie, ce aparțin omului de afaceri Călin Mitică (surse)

Cluj: Percheziții la Transferoviar Grup și la Remarul 16 Februarie, ce aparțin omului de afaceri Călin Mitică (surse)

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează marți percheziții la Transferoviar Grup și la Remarul 16 Februarie, firme deținute de omul de afaceri Călin Mitică.

Surse apropiate omului de afaceri au confirmat, marți, pentru AGERPRES, că procurorii DNA sunt la această oră la sediul firmelor deținute de acesta.

Procurorii DNA efectuează marți percheziții și la CFR Călători București într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupție comise în perioada 2012-2014, și la SC Transferoviar Călători Cluj — Punct de lucru București.

"Procurorii DNA — Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2012-2014. În cursul dimineții, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații situate în mun. București și în județele Cluj, Ilfov, Galați, din care două la sediile unor instituții publice iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat transmis marți AGERPRES de DNA.

Teodor Gavriș, șef Serviciu Automotoare și, ulterior, director în SNTFC CFR Călători SA, este anchetat pentru că, la instigarea lui Călin Mitică, a participat la atribuirea, în condiții nelegale, a unor servicii în valoare de peste 220 milioane lei, către SC Remarul 16 Februarie, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 Așa o fi?

4 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

5 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”