Constanța: Contestațiile lui Nicușor Constantinescu împotriva menținerii controlului judiciar, respinse de instanță

Constanța: Contestațiile lui Nicușor Constantinescu împotriva menținerii controlului judiciar, respinse de instanță

Magistrații Curții de Apel Constanța au respins, vineri, ca fiind nefondate, contestațiile formulate de președintele suspendat al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, față de deciziile judecătorilor Tribunalului de menținere a măsurii controlului judiciar sub care se află în dosarul Centrul Militar Zonal și dosarul privind finanțarea cluburilor sportive. Deciziile judecătorilor Curții de Apel sunt definitive, Constantinescu având în continuare, în ambele dosare, interdicția de a-și exercita mandatul de președinte al CJ.

În dosarul Centrul Militar Zonal, magistrații Curții de Apel au respins, vineri, ca fiind nefondată, și cererea de recuzare a judecătorului respectivei instanțe.

Președintele suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, este judecat sub control judiciar, cu mai multe interdicții printre care cea de a-și exercita funcția de președinte al CJ, în dosarul privind subfinanțarea Centrului Militar Zonal, în care este acuzat de abuz în serviciu, și într-un alt dosar referitor la finanțarea ilegală a cluburilor sportive, în care este acuzat de mai multe infracțiuni printre care abuz în serviciu și conflict de interese. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…