CRISTOIU: La ora actuală, trustul Intact îi face jocurile lui Ponta

"Eu nu am văzut până acum la Antena 3 o dezvăluire violentă sau mai puțin violentă despre Ponta. Din nefercire, CNA-ul este pesedizat și probabil că CNA-ul va acționa când A3 îl va înșela pe Ponta, până atunci CNA va nu va avea lumină, ba nu le va merge liftul.  

Acest așa zis sechestru este o chestiune care putea fi rezolvată de Dan Voiculescu, care este multi-milionar, în euro și nu văd de ce nu a cumpărat sau închiriat o altă clădire. Realitatea TV, pe voi când v-a alungat Sebastian Ghiță, nu v-ați dus la Ponta să vă dea altă clădire cu chirie. Sediul acela este proprietatea lui Dan Voiculescu. A vulnerabilizat condamnarealui lui Voiculescu, în raport cu puterea. La ora actuală trustul Intact îi face jocurile lui Ponta.

Dan Voiculescu chiar condamnat, o condamnare cu mari dificultăți, va face să apară și alt mogul. Primul mogul este Sebastian Ghiță. România TV nu diferă cu nimic față de Antena3, în materie de campanii nejustificate. Singurul lucru constă în diferenața dintre burtierele alea galbene.

Derapajele de la Antena 3 au apăut în momentul în care a ajuns director Mihai Gâdea. Sorin Oancea le mai evita. Dan Voiculescu când mai comanda ceva îi spune că o sară maestrul Ion Cristoiu. În momentul în care ești mai piripiriu faci tot ce se spune.

Mihai Gâdea s-a schimbat pe parcursul destinului nostru comun. La început era un ziarist corect, dar după ce a ajuns director s-a schimbat. Directorul face linsaje! Nici nu ai cui să te plângi. E funcție mare pentru el, o promovare spectaculoasă și a căutat să fie un om de casă a lui Dan Voiculescu.", a spus Ion Cristoiu, în direct la REALITATEA TV.

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

3 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

4 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …

5 Olguța Vasilescu, delir dement: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri…