Deputat PSD, vizat de DNA în dosarul lui Mazăre

Deputat PSD, vizat de DNA în dosarul lui Mazăre

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DNA. În dosar este cercetat şi un parlamentar PSD, potrivit unor surse juridice. Este vorba despre deputatul de Constanţa Eduard-Stelian Martin. Acesta ar controla firma de salubrizare despre care se vorbeşte în rechizitoriul procurorilor în cazul lui Mazăre.

"În perioada 2008-2014, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, cu ajutorul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel, a primit de la o societate comercială, peste 7 milioane de euro pentru că a asigurat acesteia câștigarea unei licitații organizate de Primăria Constanța pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a orașului.

În același timp între firma respectivă și instituția publică condusă de inculpatul Mazăre Radu Ștefan a fost încheiat un contract având ca obiect delegarea serviciului de salubrizare pentru o perioadă de 25 de ani, cu un cost total estimat de 1.194.056.850 lei – cca 335 milioane de euro", se arată în motivarea procurorilor pentru reţinerea lui Radu Mazăre.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...