Deputat PSD, vizat de DNA în dosarul lui Mazăre

Deputat PSD, vizat de DNA în dosarul lui Mazăre

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DNA. În dosar este cercetat şi un parlamentar PSD, potrivit unor surse juridice. Este vorba despre deputatul de Constanţa Eduard-Stelian Martin. Acesta ar controla firma de salubrizare despre care se vorbeşte în rechizitoriul procurorilor în cazul lui Mazăre.

"În perioada 2008-2014, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, cu ajutorul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel, a primit de la o societate comercială, peste 7 milioane de euro pentru că a asigurat acesteia câștigarea unei licitații organizate de Primăria Constanța pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a orașului.

În același timp între firma respectivă și instituția publică condusă de inculpatul Mazăre Radu Ștefan a fost încheiat un contract având ca obiect delegarea serviciului de salubrizare pentru o perioadă de 25 de ani, cu un cost total estimat de 1.194.056.850 lei – cca 335 milioane de euro", se arată în motivarea procurorilor pentru reţinerea lui Radu Mazăre.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…