Deputat PSD, vizat de DNA în dosarul lui Mazăre

Deputat PSD, vizat de DNA în dosarul lui Mazăre

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DNA. În dosar este cercetat şi un parlamentar PSD, potrivit unor surse juridice. Este vorba despre deputatul de Constanţa Eduard-Stelian Martin. Acesta ar controla firma de salubrizare despre care se vorbeşte în rechizitoriul procurorilor în cazul lui Mazăre.

"În perioada 2008-2014, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, cu ajutorul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel, a primit de la o societate comercială, peste 7 milioane de euro pentru că a asigurat acesteia câștigarea unei licitații organizate de Primăria Constanța pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a orașului.

În același timp între firma respectivă și instituția publică condusă de inculpatul Mazăre Radu Ștefan a fost încheiat un contract având ca obiect delegarea serviciului de salubrizare pentru o perioadă de 25 de ani, cu un cost total estimat de 1.194.056.850 lei – cca 335 milioane de euro", se arată în motivarea procurorilor pentru reţinerea lui Radu Mazăre.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

2 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

5 De ce SUA s-au înșelat atât de mult în privința competenței armatei ruse. Bilanțul experților militari