Deputații liberali din Comisia de buget nu participă la întâlnirea cu ministrul Vâlcov

Deputații liberali din Comisia de buget, finanțe și bănci nu vor participa marți la întâlnirea Comisiei cu ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov, la prezentarea proiectului de Cod fiscal, a anunțat viceliderul grupului liberal, Eugen Nicolăescu, într-o conferință de presă.

Liberalii susțin că social-democrații fac încă un exercițiu de imagine prezentând o serie de măsuri fiscale cu aparentă tentă liberală.

"În acești ani de guvernare, PSD a dovedit că este un partid de sorginte socialistă și în consecință nu poate aplica niciun fel de măsură liberală în economie", a declarat Nicolăescu.

În opinia PNL, este și "imoral", dar și "ipocrit" din partea PSD să angajeze pentru următorii ani modificarea Codului fiscal.

"Noi cetățenii români, toată societatea românească suntem convinși că numărăm de fapt zilele Guvernului Victor Ponta. În 2015 poate chiar 2016 acest Guvern va părăsi puterea și atunci te întrebi cum un asemenea Guvern care este pe făraș poate să angajeze un Cod fiscal până în 2019?", a susținut el.

Liberalii consideră că PSD și Victor Ponta au contribuit la creșterea evaziunii fiscale, la creșterea corupției, dar și a majorării nivelului de fiscalitate în România în ultimii ani, adăugând că PSD nu vrea dezbatere publică pe Codul fiscal.

"PSD și Victor Ponta aruncă România într-o aventură. PSD în frunte cu Victor Ponta a păcălit mediul de afaceri și cetățenii, așa cum încearcă să facă și acum prin vehiculata angajare a răspunderii pe Codul fiscal", a adăugat Nicolăescu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Orban chiar este un om modest. Două momente

4 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

5 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia