Deputații liberali din Comisia de buget nu participă la întâlnirea cu ministrul Vâlcov

Deputații liberali din Comisia de buget, finanțe și bănci nu vor participa marți la întâlnirea Comisiei cu ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov, la prezentarea proiectului de Cod fiscal, a anunțat viceliderul grupului liberal, Eugen Nicolăescu, într-o conferință de presă.

Liberalii susțin că social-democrații fac încă un exercițiu de imagine prezentând o serie de măsuri fiscale cu aparentă tentă liberală.

"În acești ani de guvernare, PSD a dovedit că este un partid de sorginte socialistă și în consecință nu poate aplica niciun fel de măsură liberală în economie", a declarat Nicolăescu.

În opinia PNL, este și "imoral", dar și "ipocrit" din partea PSD să angajeze pentru următorii ani modificarea Codului fiscal.

"Noi cetățenii români, toată societatea românească suntem convinși că numărăm de fapt zilele Guvernului Victor Ponta. În 2015 poate chiar 2016 acest Guvern va părăsi puterea și atunci te întrebi cum un asemenea Guvern care este pe făraș poate să angajeze un Cod fiscal până în 2019?", a susținut el.

Liberalii consideră că PSD și Victor Ponta au contribuit la creșterea evaziunii fiscale, la creșterea corupției, dar și a majorării nivelului de fiscalitate în România în ultimii ani, adăugând că PSD nu vrea dezbatere publică pe Codul fiscal.

"PSD și Victor Ponta aruncă România într-o aventură. PSD în frunte cu Victor Ponta a păcălit mediul de afaceri și cetățenii, așa cum încearcă să facă și acum prin vehiculata angajare a răspunderii pe Codul fiscal", a adăugat Nicolăescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…