Directorul economic al Hidro Prahova, Cătălina Bozianu, audiată la DNA în dosarul Herțanu

Directorul economic al Hidro Prahova, Cătălina Bozianu, audiată la DNA în dosarul Herțanu

Directorul economic al SC Hidro Prahova, Cătălina Bozianu, s-a prezentat marți dimineață la sediul DNA Ploiești unde va fi audiată în calitate de martor în dosarul lui Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, în condițiile în care aceasta apare în interceptările existente la dosar. 

La intrarea în sediul DNA, Bozianu a declarat, răspunzând unor întrebări, că nu a purtat niciodată discuții cu lideri politici despre contractele Hidro Prahova, dar și că în perioada în care au fost purtate discuțiile care apar în interceptări aceasta avea postul suspendat la Hidro Prahova întrucât ocupa funcția de viceprimar al municipiului Ploiești. Totodată, Bozianu a negat că ar fi purtat discuții cu lideri ai PNL precum Crin Antonescu și Călin Popescu-Tăriceanu.

În dosarul Herțanu apar interceptări ale unei convorbiri care a avut loc între Bozianu și președintele de atunci al PNL Prahova, Adrian Semcu, în care erau menționate numele unor lideri naționali ai partidului, Adrian Semcu fiind și el urmărit penal în acest dosar.

La sediul DNA Ploiești va mai fi audiat în cursul zilei de marți în calitate de suspect fostul director al Hidro Prahova, Dumitru Pantea, care este și denunțător în acest dosar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...