DNA atrage atenţia că nu are pagină pe Facebook, după ce a sesizat un cont fals

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) atrage atenţia că nu are niciun fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook, reprezentanţii instituţiei sesizându-se după ce au găsit un cont fals, care foloseşte însemnele şi denumirea DNA.

Oficiali din DNA au precizat, pentru MEDIAFAX, că până în acest moment nu au încercat să identifice persoana care a înregistrat acest cont fals, întrucât informaţiile prezentate pe aşa-zisa pagină de Facebook a Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu sunt denigratoare. De altfel, spun sursele citate, pe acest cont apar comunicatele parchetului, însă problema principală este aceea că unele persoane ar putea trimite sesizări pe această pagină de socializare şi ar putea să se plângă de faptul că ele nu sunt luate în seamă.

"Direcţia Naţională Anticorupţie a fost înştiinţată asupra existenţei, în reţeaua de socializare Facebook, a unei pagini care conţine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituţiei. Utilizatorilor reţelei de socializare Facebook le atragem atenţia că Direcţia Naţională Anticorupţie nu deţine nici un fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook", spun reprezentanţii instituţiei.

Mai mult, spun sursele citate, existenţa unei pagini cu însemnele şi denumirea instituţiei reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică.

"Precizăm ca DNA, în calitate de deţinător al mărcii înregistrate la OSIM, are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conţinutul mărcii. DNA anunţă că singura locaţie a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet www.pna.ro", se mai spune în comunicatul de presă.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

2 HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la faculta…

3 BREAKING Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

4 Dăncilă, călcată-n picioare de o fostă jurnalistă RTV: „Să-ți fie rușine! I-ai învrăjbit pe români mințind că …

5 ALERTĂ / Noi informații-bombă din dosarul 10 august, desecretizat de Guvern / Document INTEGRAL

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj