Două nave s-au ciocnit în Portul Constanţa. Nu există victime

Două nave s-au ciocnit în Portul Constanţa. Nu există victime

Două nave s-au ciocnit în Portul Constanţa, în noaptea de sîmbătă spre duminică, în timpul unor manevre de plecare de la cheu, fără a fi înregistrate victime în urma incidentului.

Două nave s-au ciocnit în Portul Constanţa; nu există victime

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, cele două nave, ”GSP Alcor” şi ”Mare Nigrum”, ambele sub pavilion românesc, s-au ciocnit în timpul unor manevre de plecare de la cheu, incidentul petrecându-se aproape de miezul nopţii, în dana 14 a Portului Constanţa.

Conform sursei citate, incidentul s-a produs după ce nava ”GSP Alcor”, care a plecat de la cheu, a avut o defecţiune tehnică şi a intrat în prova vasului ”Mare Nigrum”, provocându-i o ”gaură de apă” la aproximativ trei metri de nivelul mării.

Reprezentanţii Căpităniei Zonale care anchetează incidentul spun că motoarele navei ”Alcor” s-ar fi blocat pe poziţia ”înainte”, iar impactul nu a putut fi evitat.

În urma incidentului nu au existat victime, dar pagubele materiale sunt destul de importante.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu