Falcă: Despre stenogramele de la Bistrița discutăm în interiorul partidului

Falcă: Despre stenogramele de la Bistrița discutăm în interiorul partidului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat luni că problema legată de apariția în public a stenogramelor de la Bistrița, în care Teodor Atanasiu spunea că PDL nu va primi postul de premier, va fi discutată în interiorul partidului, adăugând că mesajul liberalilor pentru cetățeni este proiectul politic.

"Pentru PNL important este proiectul de țară. O discuție din zona privată ne poate deranja sau poate fi trunchiată, cred că rolul pe care ar trebui să-l avem noi de aici încolo este să prezentăm mai serios soluțiile noastre și dl Atanasiu a fost unul dintre inițiatorii acestui proiect politic, ne-a explicat contextul în care s-a realizat acea declarație și cred că solidaritatea noastră trebuie să meargă până la nivelul la care să prezentăm soluțiile noastre pentru România. Este un moment peste care noi trebuie să trecem, nu este un lucru ușor, pentru că poate trebuia să comunicăm acest lucru acum două zile. (...) Eu cred că lucrul acela se va discuta tot în interiorul partidului, dar mesajul pentru cetățeni este proiectul nostru politic", a spus Falcă, înainte de ședința liberalilor.

El a precizat că, dacă afirmațiile lui Atanasiu ar fi fost făcute în spațiul public, ar fi intrat în subordinea statutului, indicând că la ședința de la Bistrița a PNL nu a participat toată conducerea.

Falcă a menționat că mesajul lui Atanasiu nu scade încrederea în PNL.

"Eu cred că aici nu suntem parteneri, suntem împreună. Suntem într-un singur partid", a adăugat liderul PNL.

Duminică, presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ''o să dispară rând pe rând'', pentru că nu ar mai fi nevoie de ei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...