Femeia filmată beată, în timp ce cădea cu copilul, a dat în judecată DGASPC

Femeia filmată beată, în timp ce cădea cu copilul, a dat în judecată DGASPC

Femeia filmată pe un drum judeţean din Vaslui în timp ce, beată fiind, s-a prăbuşit cu unul dintre copii pe şosea a dat în judecată Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru a-şi recupera cei opt copii care au fost scoşi din familie din cauza situaţiei de risc permanent la care erau expuşi.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a fost dată în judecată de părinţii celor opt fraţi din localitatea Ştioborăni, scoşi din familie de către autorităţi în urma unei anchete sociale.

Prin acţiunea iniţiată la Tribunalul Vaslui, Mariana şi Victor Ciobanu doresc să îşi recupereze copiii, cu vârste cuprinse între un an şi 14 ani, care au fost daţi în plasament unor asistenţi maternali profesionişti.

Conducerea DGASPC Vaslui spune că măsura scoaterii din familie a celor opt fraţi, în regim de urgenţă, a fost una legală, decizia fiind dată tot de instanţa de judecată.

”Măsura de protecţie se impunea, având în vedere situaţia de risc la care erau expuşi copiii. O să ne judecăm în instanţă, magistraţii fiind cei care vor hotărî dacă măsura a fost una bună sau nu. Oricum, interesul nostru este ca cei opt copii să se întoarcă în familie pentru că nu avem niciun interes să-i ţinem departe de părinţi. Însă, prin această acţiune în instanţă, programul de reintegrare se suspendă până la pronunţarea definitivă a magistraţilor”, a declarat, marţi, directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…