Galați: Primarul Marius Stan spune că va candida pentru un nou mandat

Galați: Primarul Marius Stan spune că va candida pentru un nou mandat

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că va candida pentru un nou mandat, infirmând zvonurile care au circulat în ultima vreme privind renunțarea la o nouă candidatură. 

Actualul primar a spus că va candida din partea UNPR, dar nu a exclus și variantele de a fi candidatul unor alianțe politice care s-ar putea forma pentru alegerile locale. Edilul s-a arătat optimist în privința câștigării alegerilor și a precizat că, pe baza experienței acumulate în cei patru ani ai primului mandat, va finaliza proiecte importante pentru dezvoltarea orașului. Stan a adăugat că, spre deosebire de unii dintre contracandidații săi, își poate permite să privească cu detașare chiar și un eventual eșec.

"Nu mă cramponez de această funcție, așa cum au făcut alții, și nu mi-o doresc obsesiv, așa cum și-o doresc alții. Ce mi se poate întâmpla dacă voi candida doar din partea UNPR? Pot să pierd alegerile. Nicio problemă, mă întorc la ceea ce încă știu să fac foarte bine. La fotbal. Am deja ofertă de 5.000 de euro pe lună, ca președinte de club la o echipă onorabilă. Viața merge înainte", a declarat Stan.

Acesta a mai spus că nu este de acord cu o campanie electorală de 'catifea', așa cum propun unii dintre candidați.

"Am multe lucruri de spus și multe de dovedit. Am dovezi despre cine și de ce s-a pus frână dezvoltării orașului. Va veni vremea să răspundă. Va fi o campanie cu multe dezvăluiri", a afirmat Stan.

Marius Stan a câștigat alegerile din 2012 pe listele USL din partea PNL. În 2014, a profitat de prevederile Ordonanței 55 privind migrația aleșilor locali și s-a înscris în UNPR.

Până în prezent, și-au mai anunțat candidatura pentru funcția de primar fostul viceprimar PSD, Nicușor Ciumacenco, din partea PNL, directorul Serviciului public Ecosal, Ionuț Pucheanu, din partea PSD, și fostul consilier local PDL, Cătălin Cristache, din partea Mișcării Populare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...