Gorghiu: Iohannis va participa la evenimentul dedicat aniversării a 140 de ani de la înființarea PNL

Liderul liberal Alina Gorghiu a afirmat, luni, că președintele Klaus Iohannis va participa la evenimentul aniversar "PNL - 140 de ani de viziune, onoare și patriotism", dedicat marcării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale.

"Da, va veni domnul președinte la eveniment. (...) Va fi seara în care PNL sărbătorește împlinirea a 140 de ani. Va fi o seară festivă pentru noi și plină de semnificație", a declarat luni copreședintele PNL, întrebată dacă liberalii au primit o confirmare din partea șefului statului pentru eveniment.

Despre premiul pe care ar urma să i-l ofere șefului statului, Gorghiu a spus: "Vă rog să așteptați, să vedeți ca toată lumea surpriza evenimentului".

PNL a anunțat vineri, printr-un comunicat de presă, că președintele Klaus Iohannis este invitatul de onoare al concertului aniversar "PNL — 140 de ani de viziune, onoare și patriotism", eveniment dedicat celebrării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale. Concertul aniversar face parte dintr-o serie de evenimente, grupate sub denumirea generică "Săptămâna Liberală", organizate în perioada 19 — 24 mai, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea PNL. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…