Hunedoara: Trei persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac

Hunedoara: Trei persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac

Trei persoane au murit, vineri seară, în urma unui accident produs în judeţul Hunedoara, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac, şoferul maşinii fiind singurul supravieţuitor.

Hunedoara: Trei persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, accidentul a avut loc, vineri seară, pe drumul judeţean 687, care leagă Hunedoara de Călan.

"Un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687, din Hunedoara spre Călan, a pierdut controlul direcţiei pe un sector de drum în aliniament şi a lovit un copac aflat în afara carosabilului. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei bărbaţi, pasageri în autoturism", a declarat Niţu.

El a precizat că şoferul, singurul supravieţuitor al accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Hunedoara.

"În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...