Intraţi în era SALTELISTĂ, liberalii sesizează neconstituţionalitatea unui amendament la bugetul pe 2015 propus chiar de PNL

Intraţi în era SALTELISTĂ, liberalii sesizează neconstituţionalitatea unui amendament la bugetul pe 2015 propus chiar de PNL

Liberalii Georghe Tinel şi Eugen Nicolăescu au prezentat, luni, sesizarea privind neconstituţionalitatea legii bugetului de stat pe 2015, între aspectele reclamate de PNL regăsindu-se inclusiv un amendament iniţiat de liberali în comisiile parlamentare de buget-finanţe şi adoptat ulterior.

La întrebarea jurnaliştilor, Nicolăescu a admis că amendamentul pe care PNL îl contestă la Curtea Constituţională a fost iniţiat de opoziţie şi votat favorabil.

”Normal, că noi l-am propus...corectat”, a replicat viceliderul PNL.

„A fost poziţie politică. (...) A fost aprobat după ce noi am făcut amendamente şi s-au acceptat, deci în varianta modificată, care credem noi că va produce mai puţin rău”, a continuat Nicolăescu, după ce a fost întrebat dacă nu mai este de acord cu prevederea propusă.

Nicolăescu a fost chestionat de ce PNL mai contestă la Curtea Constituţională amendamentul.

”Ea se contestă din punct de vedere al modului în final în care a fost preluat de către PSD, că au mai făcut modificări după ce noi am făcut acele modificări”, a replicat deputatul PNL.

Nicolăescu a fost întrebat ce anume a modificat PSD la amendamentul respectiv.

”Mi-e greu să vă spun pe dinafară în clipa de faţă, că nu am venit pregătit pentru asta, dau au făcut modificări”, a replicat Nicolăescu.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 Voi știți cine e marmota asta?

4 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului