Kelemen Hunor: UDMR își exprimă solidaritatea cu primarul și viceprimarul din Mircurea Ciuc

Kelemen Hunor: UDMR își exprimă solidaritatea cu primarul și viceprimarul din Mircurea Ciuc

Președintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, el afirmând că Uniunea protestează împotriva "hărțuirii" celor doi și își exprimă încrederea în nevinovăția lor. "Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, ambii fiind oameni foarte devotați și dedicați activității pe care o desfășoară în interesul comunității locale", afirmă Kelemen Hunor, într-un comunicat al UDMR transmis vineri AGERPRES.

El afirmă că UDMR protestează împotriva hărțuirii colegilor lor și își exprimă încrederea în nevinovăția lor, adăugând și că DNA nu îi suspectează pe cei doi de luare de mită, în ciuda zvonurilor apărute în mass-media.
"Protestăm împotriva hărțuirii colegilor noștri, avem încredere în nevinovăția lor, respectiv în faptul că Parchetul va încheia cât mai curând procedura demarată împotriva lor. Contrar zvonurilor apărute în mass-media, Direcția Națională Anticorupție nu îi suspectează pe Raduly Robert și Szoke Domokos de luare de mită, de aceea UDMR așteaptă cât mai curând posibil clarificări în acest sens, respectiv consideră că prezumția de nevinovăție este aplicabilă și în cazul colegilor noștri", a mai spus liderul UDMR, potrivit comunicatului menționat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!