Kelemen Hunor: UDMR își exprimă solidaritatea cu primarul și viceprimarul din Mircurea Ciuc

Președintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, el afirmând că Uniunea protestează împotriva "hărțuirii" celor doi și își exprimă încrederea în nevinovăția lor. "Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, ambii fiind oameni foarte devotați și dedicați activității pe care o desfășoară în interesul comunității locale", afirmă Kelemen Hunor, într-un comunicat al UDMR transmis vineri AGERPRES.

El afirmă că UDMR protestează împotriva hărțuirii colegilor lor și își exprimă încrederea în nevinovăția lor, adăugând și că DNA nu îi suspectează pe cei doi de luare de mită, în ciuda zvonurilor apărute în mass-media.
"Protestăm împotriva hărțuirii colegilor noștri, avem încredere în nevinovăția lor, respectiv în faptul că Parchetul va încheia cât mai curând procedura demarată împotriva lor. Contrar zvonurilor apărute în mass-media, Direcția Națională Anticorupție nu îi suspectează pe Raduly Robert și Szoke Domokos de luare de mită, de aceea UDMR așteaptă cât mai curând posibil clarificări în acest sens, respectiv consideră că prezumția de nevinovăție este aplicabilă și în cazul colegilor noștri", a mai spus liderul UDMR, potrivit comunicatului menționat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ponta a dat în diaree! Tudose l-a dat cu capul de pereți! „Victore, dac-o mai arzi mult la două capete cu PSD-…

2 HOPA! Kovesi iese la rampă pentru a stopa PORCĂRIILE Propagandei PSD! „NU a existat secție pentru magistrați î…

3 MAFIE pe față! Condiția secretă pusă de Tăriceanu pentru a vota Guvernul Orban

4 „Folosiți NUCLEARA, domnule Orban!” Excepționalul mesaj al fostului consilier prezidențial Iulian Fota către p…

5 Rareș Bogdan anunță desființarea Secției Speciale

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I