Percheziţii în Vaslui şi Iaşi, la persoane suspectate de trafic cu ţigări din Republica Moldova

Zeci de percheziţii domiciliare sunt desfăşurare, miercuri dimineaţă, în judeţele Vaslui şi Iaşi, la locuinţele unor persoane implicate în reţele de trafic cu ţigări din Republica Moldova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, percheziţiile, la care participă peste 80 de poliţişti de frontieră şi jandarmi, au loc în 18 localităţi din Vaslui şi opt din judeţul Iaşi, la domiciliile unor traficanţi de ţigări.

În această dimineaţă, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui a organizat acţiuni pe linia combaterii contrabandei de ţigări la frontiera de est a României. La acţiune, pe lângă cei 60 de poliţişti de frontieră, sunt implicaţi şi 25 de jandarmi ai Grupării Mobile Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Iaşi, Denis Lazăr.

Descinderile de miercuri dimineaţă au loc la o zi după ce doi poliţişti de frontieră vasluieni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii Tribunalului Vaslui, la propunerea procurorilor DIICOT, sub acuzaţiile de constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta