Percheziţii la persoane şi firme din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziţii la persoane şi firme din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar de evaziune fiscală

Un număr de 14 percheziţii au loc, joi dimineaţă, la sedii de firme şi persoane din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani prin tranzacţii cu materiale de construcţii, prejudiciul fiind de aproximativ 40 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Cluj, joi dimineaţă au loc 14 percheziţii la locuinţe şi sedii ale unor firme din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în acţiuni fiind angrenaţi 70 de poliţişti.

"70 de poliţişti de investigare a fraudelor, criminalişti, de investigaţii criminale şi luptători ai structurilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Cluj şi Bistriţa-Năsăud fac 14 percheziţii la mai multe locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale. Activităţile vizează mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin efectuarea unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, prejudiciul în această cauză se ridică la aproximativ 40 de milioane de lei, iar acţiunea poliţiştilor beneficiază de sprijinul informativ şi tehnic al SRI.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului