Percheziţii la persoane şi firme din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar de evaziune fiscală

Un număr de 14 percheziţii au loc, joi dimineaţă, la sedii de firme şi persoane din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani prin tranzacţii cu materiale de construcţii, prejudiciul fiind de aproximativ 40 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Cluj, joi dimineaţă au loc 14 percheziţii la locuinţe şi sedii ale unor firme din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în acţiuni fiind angrenaţi 70 de poliţişti.

"70 de poliţişti de investigare a fraudelor, criminalişti, de investigaţii criminale şi luptători ai structurilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Cluj şi Bistriţa-Năsăud fac 14 percheziţii la mai multe locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale. Activităţile vizează mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin efectuarea unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, prejudiciul în această cauză se ridică la aproximativ 40 de milioane de lei, iar acţiunea poliţiştilor beneficiază de sprijinul informativ şi tehnic al SRI.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce se întâmplă în Italia! Supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante!

2 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

3 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

4 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

5 Așa o fi?

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț