Ponta: Am decis să îl propun pe Iulian Matache pentru funcția de ministru al Transporturilor

Ponta: Am decis să îl propun pe Iulian Matache pentru funcția de ministru al Transporturilor

 Victor Ponta anunță, într-o postare pe Twitter, că a decis să îl propună pe Iulian Matache la șefia Ministerului Transporturilor.

''În baza deciziei BPN al PSD am hotărât să îl propun pe dl Iulian Matache pentru funcția de ministru al Transporturilor! Îi urez succes!'', a scris Ponta, miercuri, pe Twitter

Președintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului de numire a lui Mihai-Viorel Fifor în funcția de ministru al Transporturilor, motivând că nu are expertiza și experiența managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor, a anunțat miercuri Administrația Prezidențială.

După anunț, premierul Victor Ponta a spus că nu a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre nominalizarea lui Mihai-Viorel Fifor la șefia Ministerului Transporturilor, opinând că e "o ambiție" respingerea acestuia de către șeful statului.

''Ca să poți să apreciezi pe cineva trebuie să fii tu un specialist. Mă îndoiesc că domnul Iohannis e un specialist în transporturi. Curtea Constituțională a spus că are voie să respingă o dată, deci orice altă propunere voi face trebuie să o accepte'', a declarat Ponta, la sediul PSD. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 VIDEO Cum se fracturează coloana unui mire