Ponta, despre o viitoare candidatură la alegerile parlamentare: Dacă mă pun pe listă, da

Ponta, despre o viitoare candidatură la alegerile parlamentare: Dacă mă pun pe listă, da

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți, la Târgu-Jiu, că va candida pentru un nou mandat de parlamentar la alegerile din anul 2016 dacă va fi pus pe listă, afirmând că proiectul său este "întotdeauna alături de PSD Gorj".

"Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoși și toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceștia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor (cei de la Gorj — n.r.), eu îi vreau, toată lumea e mulțumită", a precizat Victor Ponta, întrebat de jurnaliști dacă va candida la alegerile parlamentare.

Totodată, el a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături în campaniile electorale.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor din Gorj, care întotdeauna au fost alături de mine și de noi în toate campaniile, și sunt convins că o să fie alături de noi și în 2016, atunci când, așa cum e normal, sunt alături de oamenii care au fost totdeauna echipa mea de la Gorj", a mai spus fostul prim-ministru.

Victor Ponta a făcut aceste declarații, marți după-amiaza, la cabinetul său parlamentar de la Târgu-Jiu, unde a venit însoțit de președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...