Posibilitatea creșterii investițiilor în România, temă de discuții la Palatul Cotroceni

Posibilitatea creșterii investițiilor în România, temă de discuții la Palatul Cotroceni

Posibilitatea creșterii investițiilor în România a constituit tema principală a discuțiilor care au avut loc miercuri, la Palatul Cotroceni, între președintele Klaus Iohannis și reprezentanți ai Comitetului de Est al Economiei Germane.

"Germania este cel mai important partener comercial al României și se numără printre marii investitori din țara noastră. Pentru a atrage cât mai multe investiții, avem nevoie de un sistem de educație adecvat meseriilor de viitor, cât și de calificarea tinerilor în întreprinderi care ulterior să-i angajeze pe termen lung. Cu prilejul recentei mele vizite la Berlin, am încurajat oamenii de afaceri și firmele germane să vină în România și să creeze noi locuri de muncă. Azi m-am întâlnit cu reprezentanții Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creștere a investițiilor în România și de extinderea lor în zone ale țării care au nevoie de revigorarea pieței muncii", a precizat președintele Klaus Iohannis, într-o postare pe pagina sa de socializare . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”