Prahova: Poliţiştii fac cercetări în cazul unei tinere care a plecat cu copilul pe care îl îngrijea

Prahova: Poliţiştii fac cercetări în cazul unei tinere care a plecat cu copilul pe care îl îngrijea

O tânără de 19 ani din Prahova, care avea în grijă un copil de un an şi zece luni, a fost dată dispărută după ce a plecat cu copilul de acasă şi nu a mai răspuns la telefon, ea fiind găsită după 24 de ore, poliţiştii deschizând dosar penal pentru lipsire de libertate în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, luni după-amiază, de către o femeie din Ploieşti că prietena sa, în vârstă de 19 ani, care locuia în casa ei şi avea grijă de copilul său în vârstă de un an şi zece luni, a dispărut de acasă împreună cu cel mic.

Femeia a spus că tânăra ar fi trebuit să revină acasă împreună cu copilul luni, în jurul orei 15.30, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

La aproximativ 24 de ore de la reclamaţie, poliţiştii au reuşit să o găsească pe tânără la nişte rude ale acesteia, în comuna Bucu din judeţul Ialomiţa.

Copilul a fost încredinţat familiei, iar poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru lipsire de libertate.

Dosarul a fost deschis după ce mama copilului a depus plângere împotriva tinerei de 19 ani.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...