RCS&RDS a scos LOOK TV şi TRANSILVANIA LIVE din grilă

RCS&RDS a scos LOOK TV şi TRANSILVANIA LIVE din grilă

RCS&RDS a scos luni, 30 iunie, din grilele sale de cablu analogic şi digital televiziunile Look TV şi Transilvania Live, la nivelul întregii ţări, inclusiv în Bucureşti, conform unor surse.

 LOOK TV şi TRANSILVANIA LIVE nu erau retransmise şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS, informează Mediafax.

Potrivit unor speculaţii apărute pe piaţa audiovizualului, reprezentanţii Look TV şi Transilvania Live ar fi solicitat de la operatorii de cablu un preţ de aproximativ 7 lei pe abonat pe lună pentru retransmisia acestora începând cu 1 iulie, dorind ca aceste televiziuni să fie difuzate în pachetele de bază ale cabliştilor şi nu în pachete separate, pentru care abonaţii să opteze dacă vor sau nu să plătească.

Conform surselor citate, UPC şi Focus Sat, pe de o parte, şi iNES IPTV, pe de altă parte, au semnat acorduri de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus, care vor difuza meciurile din Liga 1 şi din Cupa Ligii.

Compania de telecomunicaţii RCS&RDS a anunţat, pe 29 mai, într-un comunicat, că a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât "vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina