Regele bugetarilor își HRĂNEȘTE IMPERIUL MEDIA din SĂRĂCIA românilor: 0,07 lei/lună de FAMILIE

Regele bugetarilor își HRĂNEȘTE IMPERIUL MEDIA din SĂRĂCIA românilor: 0,07 lei/lună de FAMILIE

Episcopia Slatinei şi Romanaţilor a pus în vedere, sec, printr-o circulară fermă, bisericilor din judeţul Olt să sprijine posturile de televiziune şi radio Trinitas cu suma de 0,07 lei pe lună de fiecare familie din parohie. Această ordonanță, pe care o reproducem mai jos, a fost emisă de unul dintre cei mai urâți și dictatori episcopi ai BOR, Sebastian.

Însă el n-a făcut altceva decât să se supună orbește Regelui Bugetarilor din România, patriarhul Daniel. Personaj care încasează lunar salariile președintelui țării și al primului-ministru la un loc. Pentru că a fost întrebată oficial, și cu mult bun-simț, de Mediafax, despre acest nou atentat la obrazul credinciosului român, BOR s-a dedat la niște minciuni aproape ordinare. Prostindu-ne în față. Ca și atunci când a zis că Regele nu câștigă lunar 210 milioane ci doar 150. În lei vechi, bineînțeles.

"Hotărârea Sfântului Sinod privind susţinerea financiară a eparhiilor Bisericii Ortodoxe Române pentru posturile de radio şi televiziune Trinitas ale Patriarhiei Române, datează încă din anul 2007", arată Patrarhia într-un comunicat, în contextul prezentării în presă a unor informaţii privind o colectă pentru cele două posturi, relatează Mediafax.

BOR neagă că ar dori să impună românilor o taxă sau cotizaţie pentru susţinerea posturilor de radio şi televiziune Trinitas.

"De altfel, adresa trimisă de Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor către unităţile bisericeşti din judeţul Olt în care se face recomandarea sprijinirii financiare a posturilor de televiziune şi radio Trinitas cu suma de 0,07 lei pe lună de fiecare familie din parohie nu menţionează nicidecum că preoţii trebuie să meargă pe la casele credincioşilor pentru a colecta aceşti bani. Această sumă modică este asigurată din veniturile proprii ale unităţilor bisericeşti", se precizează în comunicatul citat de Mediafax.

În DOCUMENTELE de mai jos veți citi că:

1. Ordinul episcopului Slatinei nu era nicidecum o recomandare

2. Temeiul pentru hrănirea COLOSULUI MEDIA este din 2008

3. Bonus. Cum îi spoliază BOR pe amărâți UMFLÂND artificial prețul LUMÂNĂRILOR. Fără să plătească TVA.

Așa să le ajute Dumnezeu!
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!