Remus Truică, dat în gât de fosta nevastă

Irina Truică, fosta nevastă a infractorului Remus Truică, le-a dat detalii anchetatorilor despre creditul de 3 milioane de euro luat de soţul ei în 2008, credit care trebuia returnat după trei ani, insa aceasta sustine ca nu ar fi avut banii necesari sa il returneze.

"O asemenea structură a creditului ar fi însemnat ca soţul meu să producă venituri de cel puţin 100.000 euro luna, pentru a rambursa sumele împrumutate. Or, soţul meu nu a înregistrat niciodată venituri de un astfel de nivel, nici măcar pe societăţile în care era implicat, cu atât mai puţin pe persoana fizică", le-a spus Irina Truică anchetatorilor, potrivit datelor de la dosar.

Mai mult, Irina Truică le-a spus procurorilor că soţul ei a garantat creditul cu terenuri care nu îi mai aparţineau: "Soţul meu a vândut două loturi de valoare redusă unei persoane despre care bănuim că era angajată a BRD, la un preţ foarte mic, pentru ca numai după două săptămâni, aceleaşi loturi să fie aduse drept garanţie de către aceeaşi angajată a BRD la creditul luat de Remus Truică".

Remus Truică este urmărit penal în dosarul bancherilor după ce procurorii DIICOT au descoperit că el că a fost beneficiarul unor credite în valoare de peste 35 de milioane de euro.

In acest dosar 'al bancherilor' mai sunt urmariti penal si Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu. De asemenea procurorii DIICOT au disjuns si inaintat catre DNA un dosar in care este anchetata si Elena Udrea pentru controversatul credit de 3 milioane de euro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ion Iliescu, declarație criminală despre Revoluție: Este momentul să încetăm să mai căutăm vinovați

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

4 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

5 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde