Remus Truică, dat în gât de fosta nevastă

Irina Truică, fosta nevastă a infractorului Remus Truică, le-a dat detalii anchetatorilor despre creditul de 3 milioane de euro luat de soţul ei în 2008, credit care trebuia returnat după trei ani, insa aceasta sustine ca nu ar fi avut banii necesari sa il returneze.

"O asemenea structură a creditului ar fi însemnat ca soţul meu să producă venituri de cel puţin 100.000 euro luna, pentru a rambursa sumele împrumutate. Or, soţul meu nu a înregistrat niciodată venituri de un astfel de nivel, nici măcar pe societăţile în care era implicat, cu atât mai puţin pe persoana fizică", le-a spus Irina Truică anchetatorilor, potrivit datelor de la dosar.

Mai mult, Irina Truică le-a spus procurorilor că soţul ei a garantat creditul cu terenuri care nu îi mai aparţineau: "Soţul meu a vândut două loturi de valoare redusă unei persoane despre care bănuim că era angajată a BRD, la un preţ foarte mic, pentru ca numai după două săptămâni, aceleaşi loturi să fie aduse drept garanţie de către aceeaşi angajată a BRD la creditul luat de Remus Truică".

Remus Truică este urmărit penal în dosarul bancherilor după ce procurorii DIICOT au descoperit că el că a fost beneficiarul unor credite în valoare de peste 35 de milioane de euro.

In acest dosar 'al bancherilor' mai sunt urmariti penal si Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu. De asemenea procurorii DIICOT au disjuns si inaintat catre DNA un dosar in care este anchetata si Elena Udrea pentru controversatul credit de 3 milioane de euro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Lista de miniștri a Guvernului Orban. Nume nou la Justiție

2 CTP, la Digi 24 / Dacă Barna şi USR nu votează guvernul Orban înseamnă că fac o alianţă toxică, ad-hoc, cu PSD

3 EXCLUSIV / Dăncilă și Ponta s-au înțeles ca Guvernul Orban să nu treacă! Guvernul PSD rămâne în funcție până dup…

4 Cea mai perversă și malefică dihanie din statul român! Citiți asta!

5 Ponta a dat în diaree! Tudose l-a dat cu capul de pereți! „Victore, dac-o mai arzi mult la două capete cu PSD-…

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!