Satu Mare: Accident rutier cu șase morți pe raza localității Ardud

Satu Mare: Accident rutier cu șase morți pe raza localității Ardud

Un accident rutier în care au murit șase persoane a avut loc duminică dimineața, după ce o mașină s-a ciocnit de un cap de pod, pe raza localității Ardud, informează un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare. În dimineața zilei de duminică, ISU "Someș" Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui accident rutier.

La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe tip SMURD, care au intervenit în colaborare cu un echipaj din cadrul serviciului de ambulanță județean.

Personalul sosit la fața locului, după efectuarea recunoașterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, de unde a ricoșat în gardul unui imobil, au rezultat șase victime dintre care cinci încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii.

În urma evenimentului, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat a rezultat decesul conducătorului auto, precum și al celor cinci pasageri.  AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 VIDEO „Băga-mi-aș p...a” / Deontologii de la Digi 24 au comis-o în direct!

4 Adrian Năstase anunță destrămarea PSD: O parte dintre parlamentarii PSD vor merge la PMP

5 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…