Şeful statului, care era aşteptat la Sibiu de Înviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun că nu ar fi în ţară

 UPDATE/ Surse apropiate Administrației Prezidențiale au dezvăluit că Iohannis și Prima Doamnă au făcut Paștele în Germania, la Wurzburg, la părinții președintelui.

Mai mult, din Germania, președintele și Carmen Iohannis vor pleca într-o scurtă excursie. Destinația: o insulă din Portugalia, Madeira. Unele surse din Administrația Prezidențială au anunțat că familia prezidențială ar fi deja în Madeira.

Preşedintele Klaus Iohannis, care era aşteptat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, unde merge în fiecare an de Paşte, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale, citate de Mediafax, susţinând că şeful statului şi soţia sa nu s-ar afla în ţară.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, care sărbătoreşte duminică Paştele, era aşteptat să participe la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime” din Sibiu, lăcaş de cult unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, pe când era primar al municipiului Sibiu.

Preşedintele şi soţia sa, Carmen, nu au ajuns la ceremonialul religios de la Sibiu, iar surse locale susţin că familia prezidenţială nu s-ar afla în ţară, fiind posibil să fi plecat în Germania pentru a-şi vizita familia.

Sursele citate susţin că şeful statului a fost la Sibiu în cursul acestei săptămâni, dar a plecat.

Oficial, familia prezidenţială nu a anunţat ce face de sărbători şi unde va petrece Paştele.

În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.

De Crăciun, la câteva săptămâni după ce a fost validat în funcţia de şef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujbă la aceeaşi biserică. De fiecare dată, şeful statului este însoţit de soţia sa, dar şi de câţiva dintre prietenii apropiaţi.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj