Şeful statului, care era aşteptat la Sibiu de Înviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun că nu ar fi în ţară

Şeful statului, care era aşteptat la Sibiu de Înviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun că nu ar fi în ţară

 UPDATE/ Surse apropiate Administrației Prezidențiale au dezvăluit că Iohannis și Prima Doamnă au făcut Paștele în Germania, la Wurzburg, la părinții președintelui.

Mai mult, din Germania, președintele și Carmen Iohannis vor pleca într-o scurtă excursie. Destinația: o insulă din Portugalia, Madeira. Unele surse din Administrația Prezidențială au anunțat că familia prezidențială ar fi deja în Madeira.

Preşedintele Klaus Iohannis, care era aşteptat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, unde merge în fiecare an de Paşte, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale, citate de Mediafax, susţinând că şeful statului şi soţia sa nu s-ar afla în ţară.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, care sărbătoreşte duminică Paştele, era aşteptat să participe la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime” din Sibiu, lăcaş de cult unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, pe când era primar al municipiului Sibiu.

Preşedintele şi soţia sa, Carmen, nu au ajuns la ceremonialul religios de la Sibiu, iar surse locale susţin că familia prezidenţială nu s-ar afla în ţară, fiind posibil să fi plecat în Germania pentru a-şi vizita familia.

Sursele citate susţin că şeful statului a fost la Sibiu în cursul acestei săptămâni, dar a plecat.

Oficial, familia prezidenţială nu a anunţat ce face de sărbători şi unde va petrece Paştele.

În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.

De Crăciun, la câteva săptămâni după ce a fost validat în funcţia de şef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujbă la aceeaşi biserică. De fiecare dată, şeful statului este însoţit de soţia sa, dar şi de câţiva dintre prietenii apropiaţi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Așa o fi?