SFANTA MARIA 2014. SUTE DE RADARE au împânzit autostrăzile din România

SFANTA MARIA 2014. SUTE DE RADARE au împânzit autostrăzile din România

SFANTA MARIA 2014. SUTE DE RADARE au împânzit autostrăzile din România

Cum era de aşteptat, românii au evadat din oraşe pentru a merge să se distreze în staţiunile montane sau la malul mării. Aşa că Autostrada A2 a devenit neîncăpătoare.

"Ne aşteptăm ca foarte mulţi bucureşteni să se îndrepte către provincie, către mare, către munte. În acest sens am supplimentat numărul politiştilor pe ieşirile din Capitală, în special pe A2 şi spre iesirea pe DN1", a spus Andrei Codău, purtător de cuvânt BPR Bucureşti.

Cu ocazia minivacanţei de Sfânta Maria, Ministerul de Interne scoate 20.000 de oameni în strada. 12.000 dintre ei, poliţisti, gata să intervină unde e nevoie. În plus, traficul va fi supravegheat şi cu elicoptere ale MAI.

"În intervalul 15-17 august pe DN-uri şi europene vor actiona 420 de autospeciale dotate cu aparate radar. Ofiţerii şi agenţii poliţiei rutiere vor fi sprijiniti si de elicopterele IGAv care vor monitoriza traficul rutier pe arterele care converg către principalele zone turistice din ţară cu accent pe DN1 şi pe autostrăzi", a spus Monica Dajbog, purtător de cuvânt MAI.

După ce vor petrece trei zile de relaxare, duminică, turiştii sunt aşteptaţi să se întoarcă acasă, iar traficul le va da din noU bătăi de cap celor care au uitat ce înseamnă răbdarea.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale