ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 13 OCTOMBRIE

Prim-ministrul Victor Ponta a sosit luni la Bacău unde analizează, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și autoritățile locale, stadiul implementării unor proiecte și programe de investiții în județ, finanțate din fonduri europene sau prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

* Peste 200 de persoane care au participat la manifestările religioase din aceste zile, de la Iași, au necesitat îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău în timp ce așteptau la rând pentru a se închina la racla cu moaștele Sf .Cuvioase Parascheva. Marius Țăranu, ofițerul de presă al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a declarat luni, pentru AGERPRES, că, în cele trei zile de la începerea pelerinajului, 250 de persoane au primit îngrijiri medicale, 16 dintre acestea necesitând transportarea la spital.

* O comisie mixtă efectuează verificări la Spitalul Municipal Huși, unde o fetiță în vârstă de patru ani, diagnosticată cu laringită, a murit imediat după internare, părinții acuzând că decesul a survenit din cauza faptului că micuța nu a fost testată înainte de administrarea antibioticului. "Ancheta se desfășoară în perioada 13-16 octombrie, iar măsurile urmează să fie stabilite la finalizarea verificărilor", a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Topliceanu.

* Rafinăria Lukoil Ploiești, care a repornit instalațiile pe 10 octombrie, la o săptămână de la oprirea lor ca urmare a unei anchete a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, a reluat luni activitatea de comercializare a produselor finite.

* Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți a amplasat luni în Drobeta Turnu Severin mai multe puncte mobile de informare a populație cu privire la modul în care trebuie să se protejeze în locuințe în timpul producerii unor dezastre naturale. Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Ramona Nistor, a declarat pentru AGERPRES că lucrătorii specializați în atenuarea efectelor unor cutremure, inundații și incendii au efectuat demonstrații la care au fost prezenți zeci de cetățeni.

* Peste 12.000 de acte de identitate au fost eliberate în nouă luni ale anului de către Direcția Publică Comunitară Locală de Evidență a Persoanelor Târgu-Jiu, a declarat luni, într-o conferință de presă, șeful instituției, Laurențiu Dan.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 BREAKING Acord istoric în UE! Pachet de ajutor de 500 de miliarde de euro!

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există