ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 13 OCTOMBRIE

Prim-ministrul Victor Ponta a sosit luni la Bacău unde analizează, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și autoritățile locale, stadiul implementării unor proiecte și programe de investiții în județ, finanțate din fonduri europene sau prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

* Peste 200 de persoane care au participat la manifestările religioase din aceste zile, de la Iași, au necesitat îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău în timp ce așteptau la rând pentru a se închina la racla cu moaștele Sf .Cuvioase Parascheva. Marius Țăranu, ofițerul de presă al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a declarat luni, pentru AGERPRES, că, în cele trei zile de la începerea pelerinajului, 250 de persoane au primit îngrijiri medicale, 16 dintre acestea necesitând transportarea la spital.

* O comisie mixtă efectuează verificări la Spitalul Municipal Huși, unde o fetiță în vârstă de patru ani, diagnosticată cu laringită, a murit imediat după internare, părinții acuzând că decesul a survenit din cauza faptului că micuța nu a fost testată înainte de administrarea antibioticului. "Ancheta se desfășoară în perioada 13-16 octombrie, iar măsurile urmează să fie stabilite la finalizarea verificărilor", a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Topliceanu.

* Rafinăria Lukoil Ploiești, care a repornit instalațiile pe 10 octombrie, la o săptămână de la oprirea lor ca urmare a unei anchete a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, a reluat luni activitatea de comercializare a produselor finite.

* Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți a amplasat luni în Drobeta Turnu Severin mai multe puncte mobile de informare a populație cu privire la modul în care trebuie să se protejeze în locuințe în timpul producerii unor dezastre naturale. Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Ramona Nistor, a declarat pentru AGERPRES că lucrătorii specializați în atenuarea efectelor unor cutremure, inundații și incendii au efectuat demonstrații la care au fost prezenți zeci de cetățeni.

* Peste 12.000 de acte de identitate au fost eliberate în nouă luni ale anului de către Direcția Publică Comunitară Locală de Evidență a Persoanelor Târgu-Jiu, a declarat luni, într-o conferință de presă, șeful instituției, Laurențiu Dan.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor