ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 13 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 13 OCTOMBRIE

Prim-ministrul Victor Ponta a sosit luni la Bacău unde analizează, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și autoritățile locale, stadiul implementării unor proiecte și programe de investiții în județ, finanțate din fonduri europene sau prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

* Peste 200 de persoane care au participat la manifestările religioase din aceste zile, de la Iași, au necesitat îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău în timp ce așteptau la rând pentru a se închina la racla cu moaștele Sf .Cuvioase Parascheva. Marius Țăranu, ofițerul de presă al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a declarat luni, pentru AGERPRES, că, în cele trei zile de la începerea pelerinajului, 250 de persoane au primit îngrijiri medicale, 16 dintre acestea necesitând transportarea la spital.

* O comisie mixtă efectuează verificări la Spitalul Municipal Huși, unde o fetiță în vârstă de patru ani, diagnosticată cu laringită, a murit imediat după internare, părinții acuzând că decesul a survenit din cauza faptului că micuța nu a fost testată înainte de administrarea antibioticului. "Ancheta se desfășoară în perioada 13-16 octombrie, iar măsurile urmează să fie stabilite la finalizarea verificărilor", a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Topliceanu.

* Rafinăria Lukoil Ploiești, care a repornit instalațiile pe 10 octombrie, la o săptămână de la oprirea lor ca urmare a unei anchete a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, a reluat luni activitatea de comercializare a produselor finite.

* Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți a amplasat luni în Drobeta Turnu Severin mai multe puncte mobile de informare a populație cu privire la modul în care trebuie să se protejeze în locuințe în timpul producerii unor dezastre naturale. Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Ramona Nistor, a declarat pentru AGERPRES că lucrătorii specializați în atenuarea efectelor unor cutremure, inundații și incendii au efectuat demonstrații la care au fost prezenți zeci de cetățeni.

* Peste 12.000 de acte de identitate au fost eliberate în nouă luni ale anului de către Direcția Publică Comunitară Locală de Evidență a Persoanelor Târgu-Jiu, a declarat luni, într-o conferință de presă, șeful instituției, Laurențiu Dan.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

3 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral