ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 25 SEPTEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 25 SEPTEMBRIE

Mai mulți angajați din cadrul Complexului Energetic Oltenia sunt audiați joi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt Cătălin Bușe. Potrivit acestuia, este vorba despre acordarea tichetelor de masă caldă în zona minieră Motru.

* Drumurile turistice montane din județul Vâlcea sunt acoperite de un strat ușor de zăpadă, potrivit șefului Serviciului Salvamont, Mircea Lera, care le recomandă turiștilor să evite drumețiile pe Transalpina dacă nu au mașinile echipate pentru sezonul rece.

* La Miercurea Ciuc s-au înregistrat joi dimineață minus 6 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură din țară, măsurată în zonele locuite.

* Avocatul Pavel Abraham a afirmat joi, la Pitești, că clientul său Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, are de spus multe lucruri despre multe persoane importante pe care le-a cunoscut, dar unele dintre afirmațiile sale ar trebui mai întâi să fie probate. Referitor la afirmația lui Sandu Anghel, potrivit căreia banii pe care i-a dat lui Mircea Băsescu ar fi ajuns la președintele Traian Băsescu, avocatul a apreciat că este vorba de o acuzație deosebit de gravă, care însă poate fi luată în considerare doar dacă este susținută de probe.

* Polițiștii prahoveni efectuează joi 15 percheziții la locuințele mai multor bănuiți de furturi de produse petroliere din sonde de pe raza județului Prahova, 13 persoane fiind duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean pentru audieri.

* Peste 450 de familii din județul Bistrița-Năsăud, care beneficiază de alocație de susținere din partea statului, s-au trezit cu acest drept diminuat sau suspendat, ca urmare a numărului mare de absențe de la școală înregistrate de copiii lor, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

* Cercetători și autorități din Republica Moldova, România și Ucraina, precum și reprezentanți ai unor organisme internaționale participă joi și vineri, la Tulcea, la Conferința internațională privind adaptarea la schimbările climatice în bazinul inferior al Deltei Dunării, evenimentul fiind susținut financiar de Uniunea Europeană.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...