ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 22 SEPTEMBRIE

George Becali a câștigat în instanță, luni, dreptul de a deține și folosi telefonul mobil timp de opt ore pe zi, cât este la muncă, magistrații Judecătoriei Medgidia respingându-i însă cererile de a merge să lucreze în afara penitenciarului fără supraveghere și, respectiv, de a se deplasa la slujbe religioase la o altă biserică decât cea din penitenciar.

* Liceul "Preda Buzescu" din orașul minier Berbești va fi modernizat în urma unui proiect european în valoare de 20 de milioane de euro, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul localității, Vintilă Chelcea.

* Peste 400 de fermieri din județul Olt, ale căror solarii au fost distruse de grindina și furtunile din perioada aprilie-iulie, au primit luni ajutoare de minimis în valoare totală de trei milioane lei, potrivit președintelui Sindicatului Producătorilor Agricoli "Agrostar" Olt, Ion Păunel.

* Mai multe gospodării din Sacoșu Mare, în județul Bistrița-Năsăud, au fost inundate, iar un drum de acces în localitate a fost închis, luni, după o ploaie torențială care a căzut în zona respectivă. 'La Sacoșu Mare a fost rupere de nori, s-a adunat apa și viitura a atins doi metri. Au fost afectate 15 gospodării care erau într-o vale. În cinci minute, viitura a trecut prin gospodării', a declarat presei Sorin Tilihoi, primarul comunei Darova, de care aparține Sacoșu Mare.

* Un autoturism care se deplasa, luni după-amiază, pe DN 1 dinspre Ploiești spre Brașov a căzut în gol aproximativ 15 metri, într-o prăpastie, șoferul fiind rănit, dar conștient. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Georgian Drăgan, șoferului unui autoturism care se deplasa pe DN 1, pe sensul de urcare dinspre Ploiești spre Brașov, a pierdut controlului volanului într-o curbă la stânga pe serpentinele din zona Posada (km 111+500 m), a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de o altă mașină și a căzut în gol aproximativ 15 metri într-o prăpastie, respectiv în Valea Naparului.

* Cetatea Râșnov, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov după Castelul Bran și Biserica Neagră, a fost vizitată de la începutul acestui an până în 21 septembrie de 200.015 turiști, a informat luni primarul orașului, Adrian Veștea, într-o conferință de presă.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul