ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 4 NOIEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 4 NOIEMBRIE

Un medic rezident ginecolog la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța a fost trimis în judecată, marți, pentru luare de mită, după ce i-a pretins unei paciente 200 de lei pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale de chiuretaj.

* Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a cerut verificarea comerțului cu etnobotanice în magazinele din Timișoara, după ce a primit mai multe sesizări în acest sens.

* Primarul social-democrat al Constanței, Radu Mazăre, a spus marți că l-ar vedea ca posibil premier pe Călin Popescu Tăriceanu în situația în care Victor Ponta va câștiga alegerile prezidențiale, menționând că s-ar simți confortabil cu un astfel de șef al Guvernului.

* Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a anunțat marți, la Zalău, că la începutul anului viitor va fi deschisă la Bruxelles o reprezentanță regională pentru Transilvania, ce va asigura o mai bună promovare a acestei regiuni a țării dar și posibilitatea de a accesa fondurile europene disponibile direct la Bruxelles.

* Candidatul Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) la prezidențiale, Szilagyi Zsolt, a declarat, marți, pentru AGERPRES, că formațiunea sa nu-l va susține pe Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

* Un număr de 24 de firme noi sau deja înființate din județul Giurgiu vor putea fi "incubate" și beneficia de sprijin financiar, de consultanță sau de spații de producție în cadrul Incubatorului de Afaceri Giurgiu, care a devenit operațional de marți.

* Un număr de 2.724 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii și pneumonii în ultima săptămână de raportare, 180 dintre acestea având nevoie de spitalizare, a anunțat, marți, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Galați, Liliana Iordăchescu.

*Părinții unor elevi de clasa a IV-a de la Școala gimnazială "Gheorghe Lazăr" din comuna Corbu o acuză pe învățătoarea copiilor lor de "violență fizică și verbală", Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Constanța demarând marți o anchetă în acest caz.

* Studenții suceveni vor primi în acest an universitar burse mai mari, după ce Consiliul de Administrație (CA) al instituției academice a decis în acest sens, la recomandarea ARACIS și la solicitarea studenților, a declarat, marți, prorectorul Universității ''Ștefan cel Mare'' Suceava (USV), Ștefan Purici.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...