Suceava: Geantă cu bani şi documente a unui turist turc, găsită de jandarmi şi predată proprietarului

Suceava: Geantă cu bani şi documente a unui turist turc, găsită de jandarmi şi predată proprietarului

O borsetă cu 3.000 de lei, paşapoarte şi alte bunuri a fost găsită de un echipaj de jandarmi din Gura Humorului, pe o masă dintr-o terasă din apropierea pârtiei Şoimul, oamenii legii identificându-l pe proprietar - un turist turc - şi returnându-i-o.

Suceava: Geantă cu bani şi documente a unui turist turc, găsită de jandarmi şi predată proprietarului (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, un echipaj de jandarmi din Gura Humorului a găsit o borsetă pe o masă dintr-o terasă din apropierea pârtiei de schi Şoimul.

În interiorul borsetei se aflau 3.000 de lei, două paşapoarte emise de autorităţile turceşti, 33 de bilete de călătorie, un stick de memorie USB şi o agendă.

În urma cercetărilor, jandarmii l-au identificat pe proprietarul borsetei, un turist turc, în vârstă de 50 de ani, şi i-au înapoiat bunurile găsite.

Bărbatul a spus că a mâncat la localul respectiv împreună cu grupul său de turişti, apoi a plecat, uitând borseta pe masă.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nicușor Dan întoarce oficial spatele USR cu patru zile înainte de alegeri: Opțiunea mea pentru votul de dumini…

2 Reguli esențiale dacă ai simptome COVID, de la un medic de la Matei Balș. Cum se folosește un pulsoximetru și …

3 Mda...

4 Pute a Rusia de la o poștă. Cu Mirel Palada pe coadă

5 Serverele ASESOFT, confiscate de FBI?